В зоні ОСУВ "Хортиця" росіяни за місяць втратили майже 9 тисяч окупантів – Сирський

Понеділок, 27 листопада 2023, 13:22
В зоні ОСУВ Хортиця росіяни за місяць втратили майже 9 тисяч окупантів – Сирський
фото: Сирський у Telegram

Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський повідомив, що російські окупанти з початку листопада втратили в зоні відповідальності ОСУВ "Хортиця" 8690 особового складу і 1002 одиниці військової техніки. 

Джерело: Телеграм-канал Сирського

Дослівно: "Ворог продовжує вести активні наступальні дії у зоні відповідальності ОСУВ "Хортиця"...

Реклама:

З початку місяця російські окупанти втратили 8690 особового складу, знищено або пошкоджено 1002 одиниці військової техніки, з яких 109 танків, 175 бойових броньованих машин та понад двісті артилерійських систем та мінометів різного калібру".

Деталі: За словами командувача, на Куп’янському напрямку для штурмів українських позицій росіяни використовують підрозділи, сформовані з колишніх ув’язнених шторм, шторм z, шторм v.

Також там фіксують присутність колишніх так званих "вагнерів", які теж долучаються до штурмів.

РЕКЛАМА:

Сирський додав, що жодних успіхів на даному напрямку російські окупанти не мають.

Бойові дії тривають неподалік Іванівки, Синьківки, Харківської області.

На Лиманському напрямку ворог намагається штурмувати в районі Серебрянського лісу. Там окупанти активно застосовують бомбардувальну, винищувальну авіацію та гелікоптери вогневої підтримки.

На Бахмутському напрямку російські окупанти не полишають спроб витіснити українські підрозділи з позицій у Кліщіївці. На цьому напрямку російські окупанти активізували використання дронів-камікадзе. Успіхи у ворога на цьому напрямку відсутні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: