Отримай персональний Сертифікат Клубу УП від

Авіація Сил оборони 10 разів завдала ударів по російських цілях – Генштаб

Вівторок, 14 листопада 2023, 19:25
Авіація Сил оборони 10 разів завдала ударів по російських цілях – Генштаб
Ілюстративне фото - Генштаб ЗСУ

Протягом доби на фронті відбулось 57 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 4 ракетних та 42 авіаційних удари, здійснив 26 обстрілів з РСЗВ.

Джерело: вечірнє зведення Генштабу ЗСУ

Дослівно: "Протягом доби авіація Сил оборони завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Також протиповітряною обороною знищено 2 ударних БпЛА "Shahed-136/131" та одну керовану авіаційну ракету Х-59.

Реклама:

Підрозділи ракетних військ уразили 6 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, пункт управління, 17 артилерійських засобів, 3 засоби протиповітряної оборони та складу паливно-мастильних матеріалів противника".

Деталі: На Куп’янському напрямку ворог вів штурмові дії в районах Синьківки, Петропавлівки Харківської області, де наші воїни відбили 7 атак.

На Лиманському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районі Надії та Серебрянського лісництва Луганської області.

РЕКЛАМА:

На Бахмутському напрямку окупанти вели штурмові дії поблизу Богданівки, Іванівського, Кліщіївки та Андріївки Донецької області, де нашими захисниками відбито 10 атак.

На Авдіївському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах Авдіївки, Северного, Тоненького, Водяного та східніше Первомайського Донецької області, де Силами оборони відбито 15 атак.

На Мар’їнському напрямку загарбники, за підтримки авіації, вели безуспішні штурмові дії в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області. Тут наші воїни відбили 18 атак.

На Шахтарському напрямку ворог вів штурмові дії в районі Старомайорського Донецької області, успіху не мав.

Водночас, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, наступальні (штурмові) дії на Бахмутському напрямку, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: