У Росії "героя СВО" нагородили – дровами, льодом і центральним опаленням

Четвер, 31 серпня 2023, 18:03

У Росії навідник танку, якому пощастило повернутися з України наприкінці серпня, отримав "щедру" нагороду – будинок його сім'ї підключать до центрального опалення. 

Джерело: російське пропагандистське агентство "РИА Новости"

Деталі: Будинок "героя СВО" (так у Росії називають війну проти України – ред.) підключать до опалення за дорученням самого глави Якутії Айсена Ніколаєва.

Його пресслужба повідомила, що чиновник поставив місцевій владі завдання підключити будинок військовослужбовця до центрального опалення та відшкодувати витрати зі зведення паркану.

Батько так званого героя повідомив, що влада допомагає дровами і льодом - взимку в селах розтоплюють лід і використовують як питну воду.

Передісторія: 

  • На річницю війни з Україною Адміністрація президента Росії направила в регіони "рекомендації" щодо організації різних акцій. Одна з основних - "герої нашого часу" - росіяни вишикувалися у формі "зірки героя" і записували відеоролики з привітаннями "захисникам вітчизни".
  • Окремі рекомендації є для жінок – їм запропонували "подякувати своїм захисникам за їхній захист і роботу" за допомогою відеопривітань у соцмережах.
  • У лютому в дружин загиблих окупантів з Донбасу після зйомок пропагандистів відібрали подаровані шуби.