Отримай персональний Сертифікат Клубу УП від

На Харківщині внаслідок нічної атаки стався викид шкідливих речовин

П'ятниця, 9 червня 2023, 18:28
На Харківщині внаслідок нічної атаки стався викид шкідливих речовин
Краснокутськ, скріншот deepstatemap

У Богодухівському районі Харківщини внаслідок нічної атаки з боку росіян сталися викиди шкідливих речовин в атмосферу.

Джерело: Краснокутська селищна рада Богодухівського району

Дослівно: "Сьогодні вночі ворог завдав ударів по об’єкту нафтогазової інфраструктури нашої громади. У зв’язку з пожежею, яка виникла на підприємстві, відбулися шкідливі викиди в атмосферне повітря.

Реклама:

У зв’язку з погіршенням якості повітря державна установа "Харківський обласний центр контролю та профілактики хвороб міністерства охорони здоров'я України" закликає населення Краснокутської громади, а особливо жителів смт Краснокутськ, с. Качалівка та с. Любівка, не відкривати вікна, здійснити вологе прибирання в оселях та обмежити перебування на вулиці цими вихідними (особливо це стосується дітей)".

Що передувало: Раніше Харківська ОВА повідомляла, що вночі в с. Старий Мерчик Богодухівського району внаслідок ударів дронів типу "Шахед" по території газвидобувного підприємства пошкоджено газопровід, сталася пожежа. Поранення зазнав працівник підприємства.

Також вночі у с. Качалівка Богодухівського району на території нафтогазоконденсатного родовища внаслідок ударів трьома дронами типу "Шахед" виникла пожежа, постраждалих немає.

РЕКЛАМА:

Внаслідок обстрілу Вовчанська вночі пошкоджено вікна будинку, двері, гараж та господарчі споруди. Постраждали 63-річний чоловік та 69-річна жінка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: