Отримай персональний Сертифікат Клубу УП від

Трампу висунуть щонайменше одне звинувачення у кримінальному злочині - ЗМІ

Субота, 1 квітня 2023, 13:25

Колишньому президенту США Дональду Трампу офіційно висунуть численні звинувачення у фальсифікації ділової документації, включаючи щонайменше один кримінальний злочин.

Як повідомляє "Європейська правда", про це пише Associated Press з посиланням на джерела.

Обвинувальний акт щодо Трампа, винесений великим журі Мангеттена, вже підготовлений, але офіційно буде оприлюднений лише у вівторок.

Реклама:

Трамп наступного тижня буде офіційно заарештований і постане перед судом у справі про "відкупні", що стане історичним моментом, коли колишній президент США буде змушений постати перед суддею, який вислухає висунуті проти нього кримінальні звинувачення.

Коли Трамп здасться, його заарештують, як і будь-кого іншого, кому пред'являть звинувачення, сфотографують, знімуть відбитки пальців і все інше. Але не очікується, що на нього одягнуть наручники; він буде під захистом Секретної служби і майже напевно буде звільнений того ж дня.

У п'ятницю на вулицях біля будівлі суду, де відбуватиметься слухання, було спокійніше, ніж на початку тижня. Масштабних демонстрацій за або проти Трампа не було, хоча туристи зупинялися, щоб зробити селфі.

РЕКЛАМА:

Історія, що фігурує у справі, почалась у 2006 році, коли порноакторка Стормі Деніелс зустрілася з Трампом на благодійному гольф-турнірі й він заплатив їй за секс у готелі біля курортного озера Тахо.

Прокурори вважають, що у жовтні 2016 року, у розпал президентської кампанії, порноактриса отримала в рамках угоди про нерозголошення принаймні $130 тисяч, які насправді були призначені на фінансування передвиборчої кампанії Трампа. Це кримінальний злочин, за який за законами штату Нью-Йорк загрожує до чотирьох років ув’язнення.

Детальніше про справу читайте у статті: Порнороман Трампа: яким може стати перше кримінальне звинувачення експрезиденту США. Також дивіться відео "ЄвроПравди".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: