Резніченка позбавили депутатства в Дніпропетровській облраді

П'ятниця, 3 лютого 2023, 13:22
Резніченка позбавили депутатства в Дніпропетровській облраді
Валентин Резніченко, фото Офісу президента

Колишнього голову Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентина Резніченка звільнили від депутатства в обласній раді на підставі його заяви. 

Джерело: "Радіо Свобода"

Деталі: На сесії 3 лютого відповідне рішення підтримали 92 депутати, один був "проти", четверо утрималися.

Реклама:

Валентин Резніченко був обраний до Дніпропетровської обласної ради за списками від партії "Пропозиція".

Журналісти виявили зв'язок між Валентином Резніченком і Яною Хлантою – співвласницею компанії "Будінвест Інжиніринг", причетної до оборудок з бюджетними коштами на ремонтах доріг.

Валентин Резніченко та фітнестренерка Яна Хланта, чия фірма лише під час повномасштабного вторгнення РФ отримала 1,5 млрд гривень на ремонт доріг в області, пов’язані з консультантом "Великого будівництва" Юрієм Голиком.

РЕКЛАМА:

24 січня президент Володимир Зеленський підписав укази про звільнення п’яти голів обласних військових адміністрацій, зокрема звільнив голову Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка.

Валентин Резніченко очолював Дніпропетровську ОВА двічі: 2015-2019 року – за президентства Петра Порошенка та з грудня 2020 по січень 2022 року – за президентства Володимира Зеленського.

Читате також: Фітнес-тренерка на мільярд. Як компанія близької подруги керівника Дніпропетровської ОДА стала найбагатшою під час війни

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: