Отримай персональний Сертифікат Клубу УП від

ЗСУ вдарили по району зосередження окупантів у Раденську на Херсонщині – зведення Генштабу

Субота, 5 листопада 2022, 17:22
ЗСУ вдарили по району зосередження окупантів у Раденську на Херсонщині – зведення Генштабу
ілюстративне фото Генштабу ЗСУ

Сили оборони вдарили по району зосередження окупаційних військ у населеному пункті Раденськ на Херсонщині.

Джерело: зведення Генштабу ЗСУ станом на 18 годину

Дослівно: "В результаті дій Сил оборони в Херсонській області уражено район зосередження російських окупаційних військ у населеному пункті Раденськ. Втрати противника уточнюються".

Реклама:

Деталі: Противник намагається утримати тимчасово захоплені території, зосереджує зусилля на стримуванні дій Сил оборони на окремих напрямках. Веде наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.

Протягом поточної доби противник завдав 4 ракетних та 5 авіаційних ударів, здійснив більш як 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Ударів противника зазнали райони понад 20 населених пунктів Харківської, Донецької, Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей.

РЕКЛАМА:

На Волинському та Поліському напрямках обстановка без суттєвих змін. За наявною інформацією, продовжено перевірку бойової готовності підрозділів збройних сил Білорусі до 14 листопада поточного року. Зберігається загроза завдання авіаційних ударів, включно з використанням ударних БпЛА з території та повітряного простору Білорусі.

На інших напрямках ворог здійснював обстріли:

  • на Слобожанському напрямку – з мінометів та ствольної артилерії, в районах населених пунктів Бударки, Глибоке, Золочів, Красне, Огірцеве та Стариця Харківської області;
  • на Куп’янському та Лиманському напрямках – з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Дворічна, Кислівка і Табаївка Харківської області; Макіївка, Невське і Площанка на Луганщині та Торське і Ямполівка Донецької області;
  • на Бахмутському напрямку – з танків та різнокаліберної артилерії, в районах населених пунктів Андріївка, Бахмут, Бахмутське, Зеленопілля, Кліщіївка, Майорськ, Опитне, Соледар, Спірне та Яковлівка Донецької області;
  • на Авдіївському напрямку – з танків та усього спектру артилерії, в районах населених пунктів Авдіївка, Водяне, Кам’янка, Красногорівка, Мар’їнка, Невельське та Первомайське Донецької області;
  • на Новопавлівському напрямку – з мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Богоявленка, Велика Новосілка, Вугледар, Времівка, Павлівка, Новоукраїнка та Пречистівка Донецької області;
  • на Запорізькому напрямку – з танків та артилерії різних типів, в районах населених пунктів Гуляйпільське, Дорожнянка, Залізничне, Малинівка, Новоданилівка, Успенівка та Щербаки Запорізької області.
  • На Південнобузькому напрямку обстрілів зазнали райони понад 20 населених пунктів, що неподалік лінії зіткнення. Серед них – Білогірка, Давидів Брід і Правдине Херсонської області та Зоря, Мирне і Широке на Миколаївщині.

Авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала 3 удари по районах зосередження особового складу та ОВТ ворога. Підрозділи протиповітряної оборони збили 1 БпЛА "Мерлін". За уточненою інформацією, за попередню добу знищено 2 гелікоптери Ка-52 "Алігатор".

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони за добу уразили 9 районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки та склад боєприпасів окупантів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
22:08
Прем’єр Грузії не відмовився використовувати війну в Україні у передвиборчій агітації
21:49
Зеленський у США: План перемоги представлений, усе ключове для України – на столі у партнерів
21:41
Чого чекати учням і вчителям на тлі останніх нововведень МОН? Інтерв'ю із заступником міністра
21:26
Російська армія завдала авіаударів по Харкову та Купʼянщині: постраждали дві людини
21:15
Трамп після зустрічі з Зеленським лякає Третьою світовою в разі перемоги Гарріс
21:09
Посуха в Росії загрожує зерновому врожаю країни у 2025 році – Reuters
21:01
ОП: Зеленський розповів Трампу про План перемоги та ситуацію на Курщині
21:01
"Тризуб" переміг "Кепіталз" у чвертьфіналі Кубку України
20:48
Сутичка між посадовцем НБУ та військовим: Нацбанк проведе власну перевірку і ухвалить рішення
20:43
У Харківській області потребує розмінування майже 7000 км ліній електропередач
Усі новини...
Реклама: