Отримай персональний Сертифікат Клубу УП від

Зеленський похвалив Повітряні сили за хороший результат

Субота, 3 вересня 2022, 21:19
Зеленський похвалив Повітряні сили за хороший результат
Володимир Зеленський, фото ОП

Президент Володимир Зеленський відзначив хороший результат українських Повітряних сил у суботу й подякував військовим.

Джерело: вечірнє звернення президента

Пряма мова: "Сьогодні хороший результат у наших Повітряних сил – збиті "Калібри", ударний гвинтокрил окупантів, безпілотники. Хочу подякувати всім нашим захисникам і захисницям неба з повітряного командування "Схід". Ви молодці – сьогодні й завжди.

Реклама:

Кожен такий результат – це врятовані життя наших громадян, це можливість не боятися для всіх наших людей. Ми зробимо все, щоб Україна могла повністю убезпечити своє небо від російських ракет і авіації. Це одне з фундаментальних питань для нашої держави.

І, звичайно, ми вдячні всім нашим партнерам, які допомагають із відповіддю на це складне питання. Допомагати Україні з протиповітряною обороною – це найбуквальніший, найочевидніший спосіб захищати людей від російського терору".

Деталі: Зеленський запевнив, що українська артилерія робить все, щоб знищити ударний потенціал окупантів, "щоб кожний російський штаб, усі їхні склади боєприпасів, усі логістичні маршрути на окупованих територіях були знешкоджені".

РЕКЛАМА:

"Я хочу подякувати нашим воїнам, які це забезпечують. Сьогодні, зокрема, хочу відзначити бійців 55 артилерійської бригади на донецькому напрямку за влучний вогонь по ворогу. Дякую і нашій розвідці, і СБУ за точність наших відповідей по позиціях і об’єктах окупантів", - сказав президент.

Що передувало: У суботу підрозділами протиповітряної оборони українських військ на різних напрямках знищено один вертоліт, три БпЛА та п’ять крилатих ракет "Калібр".

Також у суботу Збройні сили нанесли удари по трьох пунктах управління окупантів, знищили об’єкт розміщення особового складу противника.

Слухайте також:

Слухайте подкаст "Кляті питання": Apple Podcasts | Google Podcasts | Soundcloud | Overcast | АБУК | НВ. Подкасти

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: