Отримай персональний Сертифікат Клубу УП від

Росіяни обстріляли Рівненщину: 3 загиблих, 4 поранених

Субота, 25 червня 2022, 21:58
Росіяни обстріляли Рівненщину: 3 загиблих, 4 поранених
скриншот

Голова Рівненської ОВА Віталій Коваль повідомив, що російські окупанти завдали двох ракетних ударів по об'єкту цивільної інфраструктури у місті Сарни - 3 загиблих, 4 поранених.

Джерело: Коваль у Telegram

Пряма мова: "Дві ракети влучили по об'єктам цивільної інфраструктури - це СТО з мийкою та ще один комплекс для ремонту автомобілів. 

Реклама:

За попередніми даними 3 загиблих, 4 потерпілих знаходяться у лікарні, 2 з них - у важкому стані. Під завалами ще можуть бути люди".

Деталі: За його словами, на місці працюють рятувальники. Вони продовжують розбирати завали.

Раніше Коваль повідомив, що російські окупанти завдали двох ракетних ударів по об'єкту цивільної інфраструктури області. 

РЕКЛАМА:

До того місцеві жителі почули кілька вибухів на Рівненщині під час повітряної тривоги. У соцмережах з'явилися фото і відеоматеріали із наслідками ворожого обстрілу. 

Передісторія: 

  • У ніч на 25 червня РФ випустила по території України до 50 ракет. Більшість із цих ракет випустила авіація Росії з території Білорусі. Російські літаки ввійшли у авіаційний простір Білорусь, підійшли до кордону із Україною і завдали ударів по українській території.
  • Росія відновила пуски "Іскандерів" з території Білорусі та вперше застосувала дальні бомбардувальники Ту-22м3 із повітряного простору цієї країни.
  • Головне управління розвідки вважає, що ракетними ударами 25 червня Кремль хоче втягти Білорусь у війну.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: