Отримай персональний Сертифікат Клубу УП від

Одна з найбільших атак на Львівщину: ракети пошкодили залізничну інфраструктуру

Вівторок, 17 травня 2022, 09:56

У Яворівському районі Львівської області у ніч на 17 травня ворог обстрілював військовий об’єкт, уламки ракети завдали шкоди залізничній інфраструктурі.

Джерело: голова Львівської ОВА Максим Козицький та міський голова Львова Андрій Садовий 

Пряма мова Козицького: "Вночі ворог здійснив ракетний удар по об’єкту інфраструктури регіональної філії "Львівська залізниця" у Яворівському районі. Вибухом пошкоджено залізничну інфраструктуру. 

Реклама:

Інформації про травмованих чи загиблих не надходило". 

Деталі: За попередньою інформацією, ракети летіли зі сходу. 

Також підрозділи ППО ПвК "Захід" збили три крилаті ракети. Козицький подякував силам протиповітряної оборони.

РЕКЛАМА:

Андрій Садовий також повідомив, що цієї ночі на Львівщині було дві повітряні тривоги та дві "масові хвилі ракетних вильотів".

Пряма мова Садового: "У Львові жодна ракета не приземлилась. Добре спрацювали сили ППО. Тому ми не знаємо чи було наше місто ціллю на цей раз.

У одному із сіл Яворівського району уламки ракети частково пошкодили об’єкт залізничної інфраструктури. В навколишніх будинках повилітали шибки. І це все у 20-кілометровій зоні до кордону з Європейським Союзом.

Це справді була одна із найбільших атак на Львівську область за кількістю ракет. Що буде відбуватись далі – передбачити важко. Тому ходіть в укриття!".

Деталі: Садовий вкотре закликав не знімати "прильоти ракет" чи роботу ППО. За його словами, такі відео потрібні "московській агентурі", а українцям потрібно допомагати фронту.

Цієї ночі повідомлялося, що росіяни знову обстріляли ракетами об’єкт військової інфраструктури на території Яворівського району, майже на кордоні з Польщею

УП, доповнено
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: