Південь: ЗСУ знищили 79 окупантів і 12 одиниць ворожої техніки

Середа, 11 травня 2022, 01:52
Південь: ЗСУ знищили 79 окупантів і 12 одиниць ворожої техніки
українські військові, фото: ОК Південь

За добу захисники України на півдні знищили 79 загарбників і 12 одиниць ворожої техніки.

Джерело: ОК "Південь"

Дослівно: "Усвідомлюючи розподіл сил і незламність нашого народу, ворог з окупованих територій нещадно вкриває системами залпового вогню Миколаївський напрямок, намагаючись залякати і вчергове нанести болюче ураження забороненими касетними боєприпасами невибіркової дії.

Реклама:

Пошкоджено приватні обійстя, сільськогосподарські об’єкти та порушено електрозабезпечення одного з населених пунктів. Інформації про постраждалих немає.

На Херсонщині обидва випадки використання ворожих безпілотних літальних апаратів типу "Орлан-10" завершились влучанням і нейтралізацією лазутчиків".

Деталі: Загалом українськими ракетно-артилерійськими підрозділами, авіацією Повітряних сил та Сухопутних військ протягом доби нанесено ураження понад 90 цілей на ворожих позиціях.

РЕКЛАМА:

Загальні втрати агресора на Півдні складають 79 загарбників, 12 одиниць техніки, серед яких, крім БПЛА, ще й гаубиці, автомобільна і броньована техніка.

На Одещині продовжується психологічний тиск на населення прикордонних з Придністров’ям районів щодо імовірної блокади регіону через припинення функціонування Дністровького мосту, по якому знов було застосовано ракетну атаку.

А також через нагнітання обстановки через приведення збройних формувань Придністровського регіону Республіки Молдова та підрозділів оперативної групи російських військ у бойову готовність "Повна".

"Сили оборони півдня готові до протидії. Кордони України укріплені, вичерпні заходи вжито", – ідеться в повідомленні ОК "Південь".

Зберігається загроза ракетних ударів з тимчасово окупованого Криму, з повітря із застосуванням авіації, та з моря, де продовжує перебувати вороже корабельне угруповання, оснащене крилатими ракетами.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: