Отримай персональний Сертифікат Клубу УП від

На Буковині затримали фальшивих "далекобійників" призовного віку

Середа, 6 квітня 2022, 19:47
На Буковині затримали фальшивих далекобійників призовного віку
фото ДПСУ

У Чернівецькій області прикордонники викрили схему спроб незаконного перетинання кордону чоловіками призовного віку під виглядом водіїв-далекобійників.

Джерело: Державна прикордонна служба України

Дослівно: "Під час оперативних заходів правоохоронці встановили, що кілька військовозобов’язаних чоловіків завчасно фіктивно працевлаштувалися водіями-далекобійниками. Їх особисті дані вносилися до відповідної системи, що, на їх погляд, гарантувало подальше безперешкодне перетинання кордону.

Реклама:

Однак для двох "далекобійників" ці "гарантії" відразу закінчилися, щойно вони прибули на кордон. Громадян України, які, до того ж, чомусь їхали не вантажним, а легковим автомобілем, затримали під час перетину кордону в пункті пропуску "Порубне"". 

Деталі: Повідомляється, що за послуги стати псевдоводіями вантажних транспортних засобів чоловіки сплатили по 5 тисяч доларів США кожен.

На псевдоводіїв складено адмінматеріали за спробу незаконного перетинання кордону. Тривають перевірочні заходи з метою встановлення усіх обставин правопорушення та причетних до незаконної оборудки.

РЕКЛАМА:

Також за виявленими ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 332 КК України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України), направлене повідомлення до правоохоронних органів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: