Український експорт: вікно відкривається?

"Війна" за обмінник біля СБУ в Києві: поліція оголосила підозру трьом фігурантам

Четвер, 3 лютого 2022, 23:38
Війна за обмінник біля СБУ в Києві: поліція оголосила підозру трьом фігурантам
фото: НП

Через сутички із застосуванням зброї між учасниками ГО "Український стяг" і охоронцями пункту обміну валют біля управління Служби безпеки України в Києві поліція відкрила кримінальне провадження, підозрюваним фігурантам загрожує до семи років позбавлення волі.

Джерело: відділ комунікації поліції Києва

Пряма мова в.о. начальника поліції Києва Андрія Гарастюка: "Під час огляду місця події ми вилучили газовий балончик, гладкоствольну рушницю та набої до неї, пістолет травматичної дії, мисливські карабіни та набої до них.

Реклама:

За хуліганські дії біля приміщення фінансової установи 25-річного та 26-річного киянина, а також 28-річного жителя міста Черкаси затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Також у рамках розпочатого кримінального провадження ми призначили відповідні експертні дослідження".

"За хуліганські дії біля приміщення банківської установи порушникам загрожує до семи років ув’язнення. Наразі досудове розслідування триває".

РЕКЛАМА:

Що цьому передувало:

  • 25 січня в центрі Києва виникла перепалка між учасниками громадського об’єднання "Український стяг" і інкасаторами з охоронної фірми "Легіон". Члени "Українського стягу" переконані, що через цей обмінник відправляють гроші до країни-агресора Росії.
  • 2 лютого відбулися сутички із застосуванням зброї між учасниками ГО "Український стяг" і охоронцями пункту обміну валют.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: