Український експорт: вікно відкривається?

В районі поблизу ОРДЛО розгорнули батальйон територіальної оборони

Середа, 26 січня 2022, 16:41
В районі поблизу ОРДЛО розгорнули батальйон територіальної оборони
Фото ілюстративне: УП

У Краматорському районі Донецької області розгорнули батальйон територіальної оборони і проводять заняття з бойової підготовки.   

Джерело: повідомлення у Facebook голови Краматорської РДА Андрія Панкова

Деталі: Панков розповів, що згідно з законом "Про основи національного спротиву", в кожному обласному центрі розгортається управління бригадою територіальної оборони та окремий батальйон територіальної оборони, а в районах області створюються окремі батальйони територіальної оборони.

Реклама:

​Пряма мова Панкова: "Керівництвом району з липня 2021 року було розпочато розгортання нашого батальйону на території Краматорського району.

Враховуючи вимоги до розміщення військових частин, була підібрана будівля з відповідною територією для розміщення управління та особового складу батальйону, проведена значна робота з облаштування цієї будівлі під запити військових. На даний час ця будівля забезпечена теплом, світлом та водою.

Проведена велика робота з комплектування батальйону офіцерським складом організаційного ядра, приписані до батальйону резервісти, які в найкоротший час у випадку оголошення особливого періоду, або мобілізації, оминаючи територіальні центри комплектування та соціальної підтримки терміново прибувають до батальйону та приступають до виконання задач за бойовим розрахунком.

РЕКЛАМА:

Наразі командуванням батальйону проводяться теоретичні заняття з бойової підготовки, проводяться інструктажі з виконання правил виконання обов’язків у складі бойових розрахунків. До занять в обов’язковому порядку залучаються не тільки офіцери кадру, а й резервісти. На теперішній час завершується укомплектування батальйону технікою та відповідним озброєнням відповідно до табеля".

Читайте також: Партизани для Путіна. Хто і як захищатиме Київ у разі повномасштабного вторгнення Росії

​Передісторія:

  • У липні 2021 року Верховна рада остаточно ухвалила президентський законопроєкт про основи національного спротиву.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: