Український експорт: вікно відкривається?

У поліції пояснили, чому звинувачують у вбивстві жінку, яка відібрала ніж у нападника

Неділя, 2 січня 2022, 18:06
У поліції пояснили, чому звинувачують у вбивстві жінку, яка відібрала ніж у нападника
фото поліції

Жінка, яку звинувачують в умисному вбивстві знайомого, що домагався її з ножем на дискотеці у Миколаївській області, вдарила його в той момент, коли працівник клубу притиснув його до стіни.

Джерело: поліція Миколаївської області

Деталі: У поліції повідомили нові деталі події, встановлені під час першочергових слідчих дій.

Реклама:

Так, чоловік і жінка були знайомі, відпочивали у місцевому будинку культури та разом вживали алкогольні напої. Конфлікт між ними розпочався в приміщенні, а згодом продовжився на вулиці. Його свідком став працівник клубу, який також вийшов на двір.

Дослівно: "З показів свідка встановлено, що на вулиці жінка забрала ніж у чоловіка, а працівник клубу, аби припинити сварку, притис чоловіка до стіни. Саме у цей момент, попри те, що небезпеки для жінки не було, вона вдарила знайомого ножем у живіт".

Більше деталей: У поліції зазначили, що жінка відмовляється надавати пояснення щодо обставин події, посилаючись на ст. 63 Конституції України.

РЕКЛАМА:

"Також стосовно можливої спроби зґвалтування чи нападу не заявляє. Жодних тілесних ушкоджень вона не отримала", - підкреслили в поліції.

Зазначається, що на основі першочергових слідчих дій слідчі кваліфікували подію як умисне вбивство і за погодженням із процесуальним керівником жінці повідомлено про підозру.

"Утім розслідування триває, тож, якщо будуть встановлені нові обставини, можлива додаткова правова кваліфікація чи перекваліфікація цієї події", - йдеться в повідомленні.

Також у поліції додали, що слідчі клопотатимуть у суді про обрання підозрюваній запобіжного заходу, не пов’язаного з триманням під вартою.

Нині триває судово-медична експертиза, опитані можливі свідки. Також поліція звертається до всіх, хто має будь-яку інформацію, що може стати корисною у розслідуванні, звертатися до відділення поліції № 5 за адресою: м. Миколаїв, вул. Очаківська, 164, тел: (0512) 53-13-41, 53-13-98, 48-05-02, 102.

Що передувало: Раніше поліція Миколаївщини повідомила, що щодо жінки розпочали провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ "Умисне вбивство" після того, як вона смертельно поранила знайомого, який з ножем домагався її на дискотеці.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: