Як поїсти у весняно-літній сезон смачно, корисно та з користю для бюджету?
Наталія Бушковська — Вівторок, 7 травня 2024, 17:51
Прийшла чи то весна, чи то літо. А значить час урізноманітнити ваш раціон.
Разом з біологинею та популяризаторкою здорового способу життя Даркою Озерною ми говоримо, як поїсти смачно, бюджетно, з користю не лише для здоров'я, але й економіки країни!
Про що ви дізнаєтесь з нашої бесіди:
- Чи існує весняний авітаміноз.
- Чи шкідливі ранні овочі та ягоди?
- Яку полуницю найкраще обрати?
- Чому кінзу, базилік та зелену цибулю найвигідніше вирощувати вдома?
- Як їсти більше овочів, коли часу взагалі немає, а гроші варто заощаджувати?
Слухайте подкаст "Температура – нормальна!" на зручній платформі: