Київ. Гастрофронт столиці. Частина 1

Вівторок, 19 липня 2022, 18:14

"Один одному" – подкаст про корисні і важливі речі, які роблять громади під час війни. Ми їздимо містами, містечками, селищами та селами в тилу, дізнаємося про важливі ініціативи та розповідаємо про них.

У подкасті ви почуєте історії людей, які діляться своїм житлом, налагоджують волонтерські процеси, ведуть соціально відповідальний бізнес, допомагають новим мешканцям громади інтегруватися у її життя. Усі вони формують найдієвіші спільноти, які виборюють Україну на власному фронті. 

Слухайте подкаст "Один одному" де завгодно: Apple PodcastsGoogle PodcastsSouncloudYouTubeAnchorMegogoНВ Подкасти 

Цей епізод присвячений гастрономічному фронту Києва та його волонтерам. Бо наші захисники перш за все мають бути ситими.

Ви почуєте історії:

  • Вікторії, що до війни працювала бухгалтеркою у журналі, а з 24 лютого створила Польову Кухню, яка набрала масштабів до 8000 порцій на день.
  • Оксани, що стала волонтеркою на цій кухні, поки її син два дні стояв у черзі в тероборону. Ще в березні вона створила теплицю, з якої досі збирають овочі для військових.
  • Миколи та Антона, що працюють на польовій кухні у нічні зміни й почали це робити ще взимку.
  • Фонду Життєлюб, що в рамках проєкту "Обід без бід" роздають гарячі обіди для людей, які потребують допомогу.
  • Тетяни, СЕО кейтерингової компанії Фудиціна, що відправляють їжу на фронт та годують людей похилого віку та переселенців.