Янукович і його оточення стали заручниками Путіна – радник МВС

73 перегляди
3
Неділя, 3 серпня 2014, 18:30

Колишній президент України Віктор Янукович та його оточення розуміють, що стали заручниками президента Росії Володимира Путіна.

Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в інтерв'ю Радіо Свобода.

За його словами, Янукович та його прибічники побоюються, що проти них будь-коли можуть відкрити кримінальні справи в Росії і забрати ті гроші, що в них залишилися.

 

Джерело відео Радіо Свобода

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 176.38.89.---Тетяна Шкуріна..
стойне матеріальне забезпечення; подУ "хороших людей", не виключено, будуть виникати "спокуси", якщо не буде створена адекватна мотивація для чесного виконання своїх обов'язків: довійна відповідальність у разі порушення правоохоронцем законів; невідворотність покарань, а не ганебна практика "захищати честь мундира", незважаючи на ганебні чи кримінальні діяння представників правоохоронних органів. Ніякі зміни "вивісрк" -- "міліція" на "поліція", як деякі пропонують, нічого не змінить.
IP: 93.73.188.---igorvk..
Побоялся Гааги - имей теперь по понятиям. Свято место под нарами пусто тоже не бывает.
IP: 176.38.89.---Тетяна Шкуріна..
З приводу "ХОРОШИХ ЛЮДЕЙ...", --- не виключено, що будуть виникати "спокуси", якщо не буде створена адекватна мотивація для чесного виконання своїх обов"язків: достойне матеріальне забезпечення; подвійна відповідальність у разі порушення правоохоронцем законів; невідворотність покарань, замість ганебної практики "захищати честь мундира", не зважаючи ні на що; ніякі зміни "вивісок" -- "міліція" на "поліція", як дехто пропонує, нічого не змінять
Усі коментарі
Реклама:
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації