Майдан під час перемир'я

137 переглядів
8
Четвер, 20 лютого 2014, 05:16

Тимчасове затишшя на Майдані Незалежності: під час перемовин лідерів опозиції з президентом Віктором Януковичем Майдан "активно відпочиває".

Усі фото Дмитра Ларіна. 

 
 
 
 
 
 
 
 

Українська правда 

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 94.153.30.---Владимир Бондар..
Вже добили Україну, бідная сконала На Майдані рідні діти її поховали Поламали руки, ноги, серце прострелили Димом чорним до душили. Що Ви наробили?
IP: 94.153.30.---Владимир Бондар..
Стару матір сплюндрували, батька позабули На прадідовій могилі танцюють гуцули Ви ламали, ви трощили, жбурляли каміння Поламали бо не знали, що таке уміння
IP: 94.153.30.---Владимир Бондар..
Як би знала що Ви злії, краще б не родила, Ще маленькими в криниці була б потопила. До грудей не прикладала, краще б ночі спала. Маком – зіллям напоїла б, навік сколихала.
IP: 94.153.30.---Владимир Бондар..
Кричиш «Слава Україні», але де ж та слава? Як брат брата убиває? То чужа забава! Про «Героїв». Що герої? Де вони герої? Щоб сусід убив сусіда ти несеш набої.
IP: 94.153.30.---Владимир Бондар..
Ви хотіли щоб все зразу вам упало з неба А для того щоб поїсти працювати треба Працювати і творити - то важка дорога. Саме так нас научають заповіді Бога.
Усі коментарі
Реклама:
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації