Українців запрошують на Марш мільйона 8 грудня

28 переглядів
8
Субота, 7 грудня 2013, 13:57

Активісти та учасники Євромайдану звернулися до українців із закликом прийти на 8 грудня на Майдан Незалежності і стати учасником Маршу мільйона.

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
"Нє трєба скігліті", все буде добре, буде і мільйон, а знадобиться буде і ще більше, треба бути спокійним і вірити в свій Народ. Це ригоаналівські бандюковичі тут наброди, окупанти і мародери, а ми у своїй хаті, а тут, як сказав наш Кобзар, своя Правда і Сила і Воля.
Пол Маккартни, которого евро-майданщики использовали в этом дешевом ролике, вряд ли давал на это разрешение. Не зря Киев сейчас называют "Рагуль-сити!"
IP: 176.103.207.---Boollit..
Александр Ковалевский: Пол Маккартни, которого евро-майданщики использовали в этом дешевом ролике, вряд ли давал на это разрешение. Не зря Киев сейчас называют "Рагуль-сити!"
Справді ролик дешевий в грошовому вимірі, але він тим і цінний, що створений звичайними студентами не байдужими (як ви) до своєї долі, а головне до долі своїх дітей і онуків. Не за 500 доларів за які шайка Хама наймає тітушок та всяку нечисть. Не під примусом і рознарядкою, за допомогою яких шайка Хама влаштовує мітинги бидла на власну підтримку. А щодо Макартні, так я думаю він під кожним словом підпишеться з задоволенням. Всупереч вам, він розумна, чесна і порядна людина Він живе у вільній, демократичній, процвітаючій країні. Побачте різницю. Всі демократичні і процвітаючі держави на нашому боці. Шайку злочинців підтримує лише така ж відстала, злочинна кремлівська влада. Тиранія і дикратура не сумісні з свободоюю і процвітанням.
IP: 178.94.49.---Геннадий Ушаков..
"Марш мильону педерастов, ОСТАННИЙ". Праздник вранья закончился. Всех евро-педиков зафиксировали, теперь осталось только вешать ретивых и трахать остальных. Киевлянам, приятно провести новогодние и рождествеские праздники, в православном стиле а не в навязанном европой - католическом! Мы ПРАВОСЛАВНЫЕ ! Здесь наше Право и наша Слава !
IP: 74.125.181.---Елена Приходько..
Україно, вставай! Годі терпіти, це наш останній шанс! Якщо не зараз - то ніколи! Якщо не ми - то хто!
Усі коментарі
Реклама:
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації