В ГУР заявили, що керують "Спецтехноекспортом" для забезпечення власної діяльності

Понеділок, 7 жовтня 2024, 14:35
В ГУР заявили, що керують Спецтехноекспортом для забезпечення власної діяльності
фото: Spetstechnoexport

Головне управління розвідки, у відповідь на розслідування УП, повідомило, що керує компанією "Спецтехноекспорт" для забезпечення власної діяльності імпортними виробами військового призначення і не веде жодної комерційної діяльності.

Джерело: відповідь ГУР на запит

Дослівно: "Головне управління розвідки Міністерства оборони України в межах визначених українським законодавством функцій та виконання бойових наказів, веде активну діяльність з протидії агресору. Для цього нами використовуються всі доступні та доцільні методи роботи й боротьби.

Реклама:

З 24.02.2022 швидке та безперешкодне забезпечення нашої роботи імпортними виробами військового призначення стало критично важливим.

Саме з цих причин Міністерство оборони України, у якості надзвичайного заходу, передало до сфери Головного управління розвідки Міністерства оборони України компанію "Спецтхеноекспорт".

Деталі: У відомстві наголосили, що ГУР не веде жодної комерційної діяльності та "виконувало функцію з управління компанією "Спецтехноекспорт" виключно для забезпечення власної діяльності необхідними імпортними виробами військового призначення".

РЕКЛАМА:

Нагадаємо: 

Знати більше: "Купує ГУР". Як Україна переплачує компанії десятки мільйонів євро за озброєння, яке невчасно отримує 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: