На Київщині від падіння уламка БпЛА згорів будинок – ДСНС

Ірина Балачук — Середа, 16 жовтня 2024, 09:54

У Київській області внаслідок падіння уламка збитого російського безпілотника згорів приватний житловий будинок, повідомляє ДСНС.

Джерело: ДСНС та голова Київської ОВА Руслан Кравченко в Telegram

Дослівно служба: "На Київщині внаслідок падіння уламків ворожого безпілотника загорівся приватний житловий будинок. Будівля частково зруйнована".

Деталі: Повідомляється, що пожежу оперативно загасили, загиблих і травмованих немає.

Доповнено: Пізніше голова Київської ОВА Руслан Кравченко повідомив, що тривога в області тривала понад 12 години і "активно працювали сили ППО".

Пряма мова Кравченка: "Ворожі цілі знищено. Влучань в об’єкти критичної чи житлової інфраструктури не допущено. Постраждалих серед населення немає".

Водночас він додав, що внаслідок падіння уламків збитих ворожих цілей в одному з садових товариств загорівся приватний будинок та авто, ще один будинок і господарчі приміщення зазнали пошкоджень.   

"Будівля зазнала значних руйнувань. Також згорів автомобіль, що знаходився поруч. Пошкоджено ще один будинок, господарчі приміщення та паркан. Оперативні групи продовжують роботу з фіксації та ліквідації наслідків ворожої атаки", – підсумував голова ОВА.