Зеленський провів Ставку: говорили про постачання артилерії у війська

Понеділок, 9 вересня 2024, 19:57
Зеленський провів Ставку: говорили про постачання артилерії у війська
Фото - ОП

Президент Володимир Зеленський провів Ставку верховного головнокомандувача, де обговорили захист енергетики від російських ударів, постачання артилерії у війська та ситуацію на фронті.

Джерело: звернення Зеленського 9 вересня

Пряма мова: "Провів Ставку. Кілька ключових питань. Захист енергетики від російських ударів. Захист наших позицій на фронті. Детально розібрали постачання у війська артилерії, включно з нашими "богданами", та забезпечення наших бригад технікою.

Реклама:

Щодо енергетики є чіткі терміни та вимоги щодо кожного об’єкта, щодо фізичного захисту та щодо прикриття з повітря. Потрібен абсолютно такий же чіткий підхід до реалізації всіх необхідних заходів. Відповідальність за це виключно персональна – і за будівництво захисту, і за роботу ППО.

Детально працюємо й щодо комплектації наших бойових бригад і бригад резерву".

ВІДЕО ДНЯ

Деталі: Окремо в глави держави була доповідь міністра оборони України Рустема Умєрова за результатами "Рамштайну" та його перемовин із партнерами.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський доповів про напрямки на фронті.

Пряма мова: "Покровський напрямок, Курахівський – саме там російська армія повинна втратити якнайбільше боєздатності. Окремо Головком доповів щодо оборони на Харківщині. Та щодо наших активних дій на території Росії – у Курській області. Пишаюся всіма нашими воїнами, які своїми діями привчають Росію до чіткого знання, де її земля, а де – сусідів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: