Опитування: більше половини українців хочуть, щоб влада більше контролювала Telegram

Понеділок, 9 вересня 2024, 13:25
Опитування: більше половини українців хочуть, щоб влада більше контролювала Telegram
Фото: Getty Images

Більше половини українців вважають, що Telegram в України потрібно обмежувати і контролювати, менше 10% виступають за повну заборону цієї мережі.

Джерело: опитування проведене 1-6 вересня 2024 року Київським міжнародним інститутом соціології

Дослівно: "Ми ставили запитання про в цілому ставлення до заборони Телеграм в України. Наразі лише 9% українців одразу стверджують, що його треба повністю заборонити. Водночас і лише 26% вважають, що його не варто жодним чином контролювати.

Реклама:

Натомість більшість українців (54%) вважають, що не варто повністю забороняти, а треба запровадити певні обмеження і контроль – як-от блокування окремих каналів тощо".

 
скриншот

Деталі: Опитування провели методом телефонних інтерв’ю на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів (з випадковою генерацією телефонних номерів та подальшим статистичним зважуванням) у всіх регіонах України (підконтрольна Уряду України територія) було опитано 1015 респондентів.

Формально за звичайних обставин статистична похибка такої вибірки (з імовірністю 0,95 і з врахуванням дизайн-ефекту 1,3) не перевищувала 4,1% для показників, близьких до 50%, 3,5% для показників, близьких до 25%, 2,5% - для показників, близьких до 10%, 1,8% - для показників, близьких до 5%.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: