Зеленський про реалізацію Плану перемоги: Чекаємо від партнерів "конкретних речей"

Євген Кізілов — Понеділок, 30 вересня 2024, 20:03

Президент Володимир Зеленський каже, що після візиту в США чекає конкретних дій від партнерів України для посилення стратегії та реалізації Плану перемоги.

Джерело: вечірнє відеозверення Зеленського до українців

Деталі: За його словами, він щойно завершив нараду за підсумками візиту в Сполучені Штати. Говорив з військовими, урядом і Офісом президента.

Пряма мова: "Наші команди – українська й американська – вже працюють з усім тим, що ми обговорили в Нью-Йорку та Вашингтоні, і вже готуємось до зустрічі в "Рамштайні". Це буде особливий "Рамштайн", і від нашої сторони партнери отримують всі деталі, всі аргументи, як забезпечити результати найближчими місяцями і на фронті, і в дипломатичній роботі".

Більше деталей: Зеленський зазначив, що для перемоги потрібно об'єднати силу зброї та силу дипломатії, бо вони "працюють ефективно завжди тільки разом".

Пряма мова: "Саме так маємо реалізувати План перемоги. Ми чекаємо також конкретних речей від партнерів, щоб посилити нашу стратегію. І це стосується всіх наших партнерів. Наша сила саме в тому, що вільний світ захищає себе".

Нагадаємо: