Отримай персональний Сертифікат Клубу УП від

ОТУ "Харків": Росіяни б'ють з усієї наявної зброї по заводу у Вовчанську, який звільнив ГУР

Понеділок, 30 вересня 2024, 13:45
ОТУ Харків: Росіяни б'ють з усієї наявної зброї по заводу у Вовчанську, який звільнив ГУР
фото ГУР

Російські війська використовують максимальний спектр озброєння для ударів по Вовчанському агрегатному заводу, який нещодавно звільнили підрозділи Головного управління розвідки МОУ.

Джерело: речник оперативно-тактичного угруповання "Харків" полковник Віталій Саранцев в ефірі національного телемарафону

Деталі: За словами офіцера, ситуація на Харківському напрямку залишається складною, противник продовжує штурмові дії в напрямку позицій Сил оборони. Найгарячішим лишається Вовчанськ.

Реклама:

Зокрема ситуація на території Вовчанського агрегатного заводу після його звільнення та зачистки бійцями ГУР є найбільш складною і напруженою, тому що що завод став ціллю номер один для противника. За словами Саранцева, якоюсь тактичною ціллю це підприємство для росіян не є, однак його втрата була для них потужним іміджевим ударом.

Пряма мова: "Ворог намагається наразі застосовувати в тій локації максимальний спектр свого озброєння. Він застосовує і важку вогнеметну систему ТОС-1А, і скидає КАБи. Тобто діє за стандартною для себе практикою – знищувати те, що йому не дісталося".

Передісторія:

РЕКЛАМА:

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: