Росіяни атакували FPV-дронами залізничний вокзал на Сумщині: поранено трьох працівників 

Анастасія Проц — Четвер, 26 вересня 2024, 16:03

26 вересня російські військові за допомогою FPV-дронів обстріляли залізничний вокзал в Сумській області, у результаті атаки постраждали три працівники. 

Джерело: Сумська обласна прокуратура, Укрзалізниця 

Дослівно прокуратура: "За даними слідства, 26 вересня 2024 року близько 13:00 год, застосовуючи заборонені міжнародним правом методи ведення війни, окупанти здійснили обстріл з використанням FPV-дронів залізничної станції в м. Хутір-Михайлівський  (Дружба) Шосткинського району".

Деталі: За даними Укрзалізниці, поранено одного працівника вагонного господарства, який виконував свої посадові обов’язки, працівника воєнізованої охорони та служби зв’язку, які прямували у відрядження. Постраждалим надають необхідну медичну допомогу. Їхньому життю наразі нічого не загрожує. 

"На щастя, постраждалих серед пасажирів та робітників вокзалу немає. Усі поїзди Укрзалізниці в регіоні прямують за розкладом", – йдеться в повідомленні.

Також внаслідок атаки пошкоджено будівлю вокзалу та вибито 15 склопакетів. Правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни.