Отримай персональний Сертифікат Клубу УП від

У поліції засекретили дані про те, чому нардеп Копитін та екснардеп Писаренко мають привілеї на дорогах

Вівторок, 24 вересня 2024, 20:25
У поліції засекретили дані про те, чому нардеп Копитін та екснардеп Писаренко мають привілеї на дорогах
Автівка з оперативними номерними знаками Писаренка. Скриншот з відео УП

У поліції засекретили дані про те, чому нардеп від "Слуги народу" Ігор Копитін та екснардеп та юрист Валерій Писаренко користуються автівками з оперативними номерними знаками, яких немає в базі національної поліції.

Джерело: відповідь Департаменту внутрішньої безпеки НПУ на запит "Української правди"

Деталі: У розслідуванні УП "Перевірці не підлягають". Хто і як зловживає привілеями на дорогах під час війни журналіст Михайло Ткач з’ясував, що авто народного обранця від "Слуги народу" Ігоря Копитіна, яке було помічене в ДТП 28 серпня, на автодорозі Київ-Одеса має номерні знаки із дніпровською реєстрацією, а у матеріалах правоохоронців зазначається справжній номерний знак авто вже з київською реєстрацією.

Реклама:

За інформацією джерел видання у правоохоронних органах, авто, яким користується Копитін, має оперативний талон серії СК № 021401, виданий одразу в день реєстрації автомобіля. Цей талон забороняє зупинку або огляд машини.

У розслідуванні також згадали екснардепа та юриста Валерія Писаренка. Його авто почали помічати в Києві ще декілька місяців тому. У матеріалі йдеться, що охорона екснардепа може собі дозволити конспіративні заходи, а саме використання оперативних номерних знаків. Такі номерні знаки були зафіксовані на одному із автомобілів, яким пересувався Писаренко. Сам Писаренко заявив, що оперативні номерні знаки на авто пов’язані з "певними особистими питаннями безпеки". 

РЕКЛАМА:

"Українська правда" отримала відповідь на запит від Департаменту внутрішньої безпеки НПУ щодо вказаних номерних знаків. Правоохоронці вказують, що ці дані "є інформацією обмеженого доступу, яка не може бути надана".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: