Зеленський: Бачимо, які кроки планують у Москві, і будемо діяти відповідно

Вівторок, 10 вересня 2024, 20:36
Зеленський: Бачимо, які кроки планують у Москві, і будемо діяти відповідно
Фото - ОП

Президент Володимир Зеленський повідомив, що 10 вересня на доповідях з ГУР та Службою зовнішньої розвідки обговорили подальші плани Москви та українські відповіді на них.

Джерело: звернення Зеленського

Пряма мова: "Доповіді розвідки – ГУР та Служба зовнішньої розвідки. Детально щодо наявних для України можливостей, а також загроз. Ми бачимо, які кроки планують у Москві, ми будемо діяти відповідно – саме так жорстко, як це треба заради України.

Реклама:

І я хочу сказати зараз усім у світі, хто досі хоче якось допомагати Путіну: ми все зробимо не просто для захисту своєї держави та людей, а для реальної консолідації світу заради сильних відповідей на розпалювання війни чи будь-яку спробу війну продовжувати".

Деталі: Глава держави повідомив, що офіційно представив нового міністра закордонних справ України Андрія Сибігу. Серед його основних завдань – переналаштувати систему української дипломатії таким чином, щоб ми з партнерами могли значно активніше реагувати на виклики.

Також була доповідь про ситуацію на фронті.

ВІДЕО ДНЯ

Пряма мова: "Сьогодні була доповідь Головкома Сирського. Я дякую всім нашим воїнам, які тримають фронт на Покровському напрямку, які тримають Курахівський напрямок. Які справді зберігають наші позиції. І ми наближаємо кроки партнерів, які можуть допомогти зараз".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: