У Смілі побили ексвійськового та змусили вибачатись: поліція пообіцяла покарати винних

Вівторок, 10 вересня 2024, 12:51
У Смілі побили ексвійськового та змусили вибачатись: поліція пообіцяла покарати винних
Фото: скриншот з відео

У місті Сміла Черкаської області побили колишнього військовослужбовця через дорожній конфлікт, який стався з батьками ветерана та місцевим мешканцем, глава МВС Ігор Клименко пообіцяв жорстку реакцію правоохоронців.

Джерело: "Суспільне новини", поліція Черкащини, Нацполіція, очільник МВС Ігор Клименко, голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія

Деталі: За даним поліції, напередодні інциденту в одному з авто їхали батьки колишнього військовослужбовця, в іншому — жителі Сміли. Конфлікт виник через те, що один із водіїв створив аварійну ситуацію.

Реклама:

ВІДЕО ДНЯ

Про те, що сталося, батьки розповіли сину - колишньому військовому, а також вказали, що бачили автомобіль, який їх "підрізав" у селі Ташлик.

Тож син вирішив розібратися з водієм, втім, приїхавши на місце, водія не виявив. Натомість зняв із транспортного засобу державний номерний знак і написав у соціальній мережі допис з проханням допомогти йому встановити власника.

Побачивши інформацію у соцмережах, водій Hyundai зв’язався з чоловіком і призначив йому зустріч, у ході якої конфлікт між ними переріс у бійку.

На поширеному у соцмережах відео колишнього військового б’ють та змушують вибачатись. На відео ветеран має сліди побиття.

Голова МВС Ігор Клименко відреагував на цей конфлікт та зазначив, що це ганебна ситуація, і "ніхто й ніколи не має права принижувати ветеранів".

"Все, що відбулось, отримає належну і жорстку реакцію правоохоронців. Вже розпочато кримінальне провадження. Всі факти будуть встановлені. Голова Нацполу доповів мені про перші результати та розпочату службову перевірку щодо дій (чи, вірніше, можливої бездіяльності) місцевих поліцейських", - повідомив Клименко.

У Нацполіції пообіцяли, що всі винні будуть притягнуті до відповідальності.

Голова фракції СН також вказав, що випадок, який трапився у Смілі, має бути на особистому контролі міністра внутрішніх справ та генерального прокурора. "Направив офіційні звернення на обох та звернувся до профільного комітету проконтролювати ситуацію", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: