Зеленський: Важливо, щоб командири мали прямий контакт із передовою

Понеділок, 5 серпня 2024, 19:38
Зеленський: Важливо, щоб командири мали прямий контакт із передовою
Фото - ОП

Президент Володимир Зеленський повідомив, що Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський перебуває на передовій, де з’ясовує ситуацію на кожному напрямку.

Джерело: звернення Зеленського 5 серпня

Пряма мова: "Також сьогодні – доповідь Головкома Сирського, він зараз безпосередньо на передовій, у бойових бригадах і на місцях, з’ясовує конкретні потреби наших бригад, конкретну ситуацію на кожному напрямку.

Реклама:

Дуже важливо, щоб командири всіх рівнів – від найвищого – мали прямий контакт із передовою, безпосередньо там були – з воїнами, які виконують найскладніші завдання. Багато вже для цього зроблено, і я вдячний кожному командиру, який справді зі своїми солдатами".

Деталі: Зеленський повідомив також, що міністр оборони Рустем Умєров доповів щодо пакетів підтримки для України. За словами глави держави, наразі готуються нові пакети допомоги, які можуть посилити позиції України восени.

ВІДЕО ДНЯ

Також президент повідомив, що зараз в України є нове надходження від Сполучених Штатів у розмірі 3,9 мільярда доларів.

Пряма мова: "І також сьогодні ми обговорили кілька важливих практичних нюансів щодо використання російських активів, які заблоковані партнерами. Є рішення G7 щодо 50 мільярдів доларів для України від використання російських активів, і зараз ми опрацьовуємо з партнерами у Європі та Америці конкретну реалізацію. Погодили сьогодні нашу позицію щодо того, як наблизити реальне надходження коштів. Це те, що критично для України й може нас посилити саме в цьому осінньо-зимовому сезоні".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: