У ДШВ розповіли про зміну тактики ворога на Харківщині

Середа, 28 серпня 2024, 19:41
У ДШВ розповіли про зміну тактики ворога на Харківщині
скриншот

На Харківському напрямку російські війська продовжують спроби штурмових дій, проте діють здебільшого без підтримки броньованої техніки.

Джерело: начальник відділу комунікацій 77-ї окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗСУ в ефірі національного телемарафону, цитує "Армія Inform"

Пряма мова: "Обстановка в смузі нашої відповідальності залишається напруженою, проте контрольованою, наші воїни ціною надлюдських зусиль стримують ворога, який не полишає намірів просунутися і зайняти наші позиції. Проте наші воїни стають цьому на заваді".

Реклама:

Деталі: За словами пресофіцера, ворог втратив на цьому напрямку велику кількість техніки. Переважно противник здійснює піші штурми, використовує також мотоцикли та багі.

"Зміна в тому, що зараз дуже мало у них броньованої техніки", – зазначив військовий на запитання ведучої щодо зміни тактики окупантів.

За його словами, від початку Курської операції Силами оборони кардинальних змін у ситуації на Харківщині немає. Ворог продовжує штурмувати, проте зменшилась інтенсивність штурмових дій.

ВІДЕО ДНЯ

"Раніше могло бути до десяти накатів за день, зараз може бути один-два", — сказав речник.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: