Сирський обговорив посилення ППО України з командувачем військ НАТО в Європі 

Понеділок, 26 серпня 2024, 20:32
Сирський обговорив посилення ППО України з командувачем військ НАТО в Європі 
СИРСЬКИЙ. ІЛЮСТРАТИВНЕ ФОТО: ВМС ЗС УКРАЇНИ

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський під час телефонної розмови обговорив з верховним головнокомандувачем Об'єднаних збройних сил НАТО в Європі, командувачем збройних сил США в Європі генералом Крістофером Каволі хід бойових дій на різних ділянках фронту та посилення української ППО. 

Джерело: "Європейська правда" з посиланням на повідомлення Сирського у своєму Telegram-каналі

Деталі: Головнокомандувач ЗСУ поінформував Каволі про ситуацію та хід бойових дій на різних напрямках фронту.

Реклама:

Він подякував за надану військову допомогу і окреслив наші основні потреби, зокрема щодо боєприпасів, військової техніки та іншого озброєння.

"Обговорили питання посилення нашої ППО. Захист наших міст та критичної інфраструктури від постійних терористичних атак російської федерації є одним із ключових пріоритетів", – підкреслив Сирський.

Нагадаємо:

ВІДЕО ДНЯ
  • У понеділок 26 серпня Росія випустила по Україні 236 засобів повітряного нападу, протиповітряна оборона України знищила 102 ракети та 99 ударних БпЛА.
  • Міністр оборони Нідерландів Рубен Брекельманс, коментуючи масовану ракетну атаку РФ на українські міста, зазначив, що це лише посилює його мотивацію продовжувати підтримувати Україну.
  • Посол Європейського Союзу в Україні Катаріна Матернова закликала надати Україні більше засобів протиповітряної оборони після масованої російської атаки 26 серпня. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: