У Ростовській області РФ, де палає нафтобаза, заборонили вуличні масові заходи

П'ятниця, 23 серпня 2024, 21:55
У Ростовській області РФ, де палає нафтобаза, заборонили вуличні масові заходи
Фото: Facebook

Губернатор Ростовської області Василій Голубєв без пояснення причин заявив, що у регіоні забороняються масові заходи на відкритому повітрі.

Джерело: Голубєв у Telegram

Пряма мова: "У Ростовській області введено тимчасову заборону на проведення масових заходів на відкритому повітрі".

Реклама:

Деталі: За його словами, водночас заходи, які заплановані на закритих майданчиках, у приміщеннях, можливі, але мають бути забезпечені всіма заходами безпеки.

Він зазначив, що такий порядок буде діяти в Ростовській області до особливого розпорядження.

Перед цим губернатор повідомив про пожежу у місті Пролетарськ, біля якого знаходиться нафтобаза, яку не можуть загасити майже тиждень.

ВІДЕО ДНЯ

Голубєв заявив, що загоряння сталося "через ландшафтну пожежу". "Через горіння очерету та сильний вітер загорілося кілька житлових будівель", - пояснив він.

Що передувало:

  • Розвідка та ЗСУ у ніч на 18 серпня завдали удару по комбінату "Кавказ" Ростовської області РФ, де зберігалися нафтопродукти для потреб російської армії.
  • Перед цим повідомлялось, що ударні безпілотники атакували підприємство у Пролетарську Ростовської області. За даним очевидців, всього було 5 дронів. На місці атаки виникла велика пожежа – горіли резервуари з дизпаливом.
  • Губернатор Ростовської області Василь Голубєв заявляв про збільшення кількості постраждалих пожежників до 41 людини: госпіталізація знадобилася 18 із них, зокрема в реанімації перебувають п'ятеро.
  • У Пролетарському районі було запроваджено режим підвищеної готовності, а в самому Пролетарську 19 серпня ввели режим надзвичайної ситуації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: