Гарріс подякувала Байдену за "служіння нації"

Вівторок, 20 серпня 2024, 06:52
Гарріс подякувала Байдену за служіння нації
Камала Гарріс. Ілюстративне фото: Getty Images

Віцепрезидентка США і кандидатка у президенти від Демократичної партії Камала Гарріс подякувала президенту Джо Байдену у своїй першій промові на Національному з'їзді Демократичної партії в Чикаго.

Джерело: Гарріс, цитує CNN

Пряма мова: "Я хочу почати з того, що привітати нашого неймовірного президента Джо Байдена".

Реклама:

"Дякую вам за ваше історичне лідерство, за ваше служіння нашій нації протягом усього життя і за все, що ви будете продовжувати робити. Ми безмежно вдячні вам".

Деталі: Видання зазначає, що Байден виступить з'їзді з головною промовою пізніше. Очікується, що він розповість про прогрес, досягнутий США за останні три з половиною роки, і заявить, що Гарріс є тією людиною, яка продовжить цей прогрес.

У своєму виступі Гарріс також сказала, що люди різного походження "зберуться разом і заявлять в один голос, як один народ: ми рухаємося вперед".

ВІДЕО ДНЯ

CNN додає, що офіційну промову на Національному з'їзді Гарріс виголосить в четвер увечері.

Нагадаємо: У понеділок в Чикаго розпочався чотириденний з’їзд Демократичної партії США, де Камалу Гарріс офіційно оголосять кандидаткою у президенти. 

Читайте також про те, як змінюється кампанія Трампа і які помилки він робитьЦіна помилок Трампа. Як та чому колишній президент втрачає лідерство на виборах у США

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: