Український експорт: вікно відкривається?

Кронпринцеса Швеції почала навчатися на офіцера

Понеділок, 19 серпня 2024, 19:09
Кронпринцеса Швеції почала навчатися на офіцера
Кронпринцеса Швеції Вікторія. фото: getty images

47-річна спадкоємиця трону Швеції кронпринцеса Вікторія почала навчання у Шведському університеті оборони, аби здобути офіцерське звання.

Джерело: повідомлення шведського королівськоого палацу, пише "Європейська правда"

Деталі: Спадкоємиця престолу Швеції, як зазначається, пройде спеціальний курс підготовки офіцерів для "подальшого поглиблення своєї участі в діяльності шведських Збройних сил і отримання глибшого розуміння тактики, військової науки і військової стратегії".

Реклама:
 
Фото: Королівський палац Швеції

"Мої амбіції зараз полягають у тому, щоб вкласти всю свою енергію в офіцерську підготовку, щоб у майбутньому якнайкраще представляти Швецію та шведські Збройні сили", – заявила Вікторія.

 
Фото: Королівський палац Швеції

Спеціалізована офіцерська підготовка у Швеції стосується людей, які вже мають вищу освіту, та охоплює як теоретичний, так і практичний компоненти.

У 2003 році кронпринцеса Вікторія вже пройшла базову військову підготовку в Міжнародному центрі Збройних сил Швеції та здобула звання кадета. Вона також вивчала конфліктологію в університеті.

РЕКЛАМА:

На програму офіцерської підготовки вона подалась у квітні цього року – майже одразу після того, як Швеція стала членом Північноатлантичного Альянсу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: