Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

Росіяни атакували з артилерії Хрещенівку на Херсонщині, одна загибла – ОВА

П'ятниця, 5 липня 2024, 19:28
Росіяни атакували з артилерії Хрещенівку на Херсонщині, одна загибла – ОВА
Ілюстративне фото ДСНС у Херсонській області

Російські війська вдень, 5 липня вкрили артилерійським вогнем Хрещенівку Бериславського району Херсонської області, у результаті чого загинула місцева жителька.

Джерело: голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Telegram

Пряма мова: "Сьогодні вдень армія РФ з артилерії обстріляла Хрещенівку Бериславського району. Важкі травми отримала місцева жителька 1989 року народження. Її серце зупинилось у лікарні".

Реклама:

Деталі: За його словами, також у стані середньої тяжкості шпиталізували ще одну потерпілу - жінка, 32 років, отримала мінно-вибухову травму, а також перелом ноги та поранення стегна. Нині медики надають їй необхідну допомогу.

Перед цим ворог скинув вибухівку з дрона на місцевого жителя населеного пункту Станіслав, той перебував в авто. 74-річний чоловік отримав вибухову та черепно-мозкову травми, а також контузію.

Бригада "екстренки", котра прибула для надання допомоги постраждалому, потрапила під повторний удар російського безпілотника.

ВІДЕО ДНЯ

"Травми середньої тяжкості отримала фельдшер. Їй надали допомогу на місці. Також внаслідок ворожої атаки понівечено автомобіль медпрацівників", - повідомив Прокудін.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: