Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

СтратКом оприлюднив мапу 10 рекордних за дальністю ударів по Росії

П'ятниця, 5 липня 2024, 17:04
СтратКом оприлюднив мапу 10 рекордних за дальністю ударів по Росії
колаж УП

Центр стратегічних комунікацій ЗСУ опублікував мапу рекордних 10 рекордних за дальністю уражень військових об'єктів у Росії за шість місяців 2024 року.

Джерело: СтратКом у соцмережах

Деталі: Комунікаційники наголошують, що десятки глибинних ударів відбуваються системно протягом більше ніж пів року з застосуванням української зброї. Таким чином, використання зброї західних виробників не порушить будь-які додаткові уявні "червоні лінії".

Реклама:
 

Поступово нарощуючи можливості українського військово-промислового комплексу, Сили оборони України постійно збільшують дальність та ефективність ударів. Дозвіл на використання західних систем озброєння розширить можливості з захисту України та прискорить завершення російсько-української війни, підкреслили в СтратКомі.

Дослівно: "Місце запуску та відстань до об'єктів вказані умовно. СтратКом ЗСУ також не може стверджувати, що за кожним з ударів стоять саме Сили оборони України, а не партизани чи невдоволені своїм урядом росіяни".

Нагадаємо: За даними джерел УП, дрон Головного управління розвідки Міноборони України 26 травня 2024 року атакував радіолокаційну станцію дальнього виявлення цілей "Воронеж М", розташовану в місті Орськ Оренбурзької області РФ.

ВІДЕО ДНЯ

Український безпілотник подолав відстань у понад 1800 кілометрів до обʼєкту противника, встановивши новий рекорд діапазону ураження для дронів-камікадзе.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: