Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

Сирський поговорив з підрозділами БПЛА про ширше застосування дронів

П'ятниця, 5 липня 2024, 10:37
Сирський поговорив з підрозділами БПЛА про ширше застосування дронів
ФОТО З FACEBOOK СИРСЬКОГО

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомив, що провів зустріч з командирами бойових підрозділів БПЛА, під час якої обговорили ширше застосування дронів на фронті.

Джерело: Сирський у Facebook

Пряма мова головнокомандувача: "Провів чергову робочу зустріч за участі найуспішніших командирів бойових підрозділів БПЛА − Мадяра, Ахіллеса, Фармацевта, Флінта, Дима, Чарлі, Гуру, К-2 та інших. Деякі командири доєднались до нас онлайн у польових умовах.

Реклама:

Продовжуємо роботу над масштабуванням досвіду успішного застосування на фронті всіх видів БПЛА".

Деталі: За словами Сирського, наразі завдання ЗСУ − "технологічно бути на крок попереду ворога як в ураженні дронами, так і в захисті від них", бо від цього залежить життя військових. 

 
Фото з Facebook Сирського 

"Безпілотні системи − одна з найдинамічніших сфер, де зміни відбуваються щодня, і ми не маємо права відставати ані на крок. Маємо чіткий план дій. Спільна робота триває", − підсумував головнокомандувач.

ВІДЕО ДНЯ

Варто зазначити, що це вже друга зустріч головкома Сирського з керівниками найуспішніших підрозділів БПЛА за останній час. На відміну від першої, на неї таки запросили очільника Сил безпілотних систем ЗСУ Вадима Сухаревського. 

 
Фото з Facebook Сирського 

Передісторія:

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: