"Цифрова трансформація України" – купуйте квитки на першу конференцію Mezha.Media

Таїланд, Дубай, Монако: за кілька місяців "волонтерства" друг Кличка привіз для ЗСУ два мавіка

Понеділок, 22 липня 2024, 13:34
Таїланд, Дубай, Монако: за кілька місяців волонтерства друг Кличка привіз для ЗСУ два мавіка

Друг міського голови Києва 37-річний "волонтер" Олексій Владіміров під час повномасштабного вторгнення виїжджав зустрічати Новий 2024 рік за кордон через систему "Шлях". Владіміров за кілька місяців побував у Таїланді, Дубаї, Барселоні і Монако, а потім прозвітував про 2 дрони DJI Mavic для ЗСУ. 

Джерело: розслідування "Української правди"

Деталі: У Таїланд "волонтер" Владіміров, вилетів першим класом, а це коштує близько 5-ти тисяч доларів. 

Реклама:

За допомогою джерел Української правди у правоохоронних органах, стало відомо, що виїхав Владіміров з країни під час загальної мобілізації через волонтерську систему "Шлях".

В Таїланді Владіміров "волонтерив" близько двох тижнів, а потім вирушив до Дубая.

Там Владіміров "волонтерив" в новому і одному з найдорожчих пятизіркових готелів Atlantis The Royal вартістю 70 тисяч гривень на добу. Використовував найдорожчі автівки, оренда яких за добу також коштує більше тисячі доларів.

ВІДЕО ДНЯ

Згодом він вирушив до Барселони і вже там грав в карти з родиною свого товариша Дмитра Половка.

Закінчив майже двомісячний "волонтерський виїзд" Владіміров на Лазуровому березі в Монако, де він провів ще тиждень.

На другу річницю повномасштабного вторгнення Росії в Україну 24 лютого 2024 року Владіміров опублікував у соцмережах фото з двома дронами Mavic. 

 

Дослівно УП: "Завдяки джерелам Української правди у прикордонній службі нам вдалося встановити, що Владіміров приїхав на кордон з Україною лише 26 лютого і з майже двомісячного відпочинку, який за дуже приблизними підрахунками коштував більше ста тисяч доларів, "волонтер" Владіміров привіз для Сил оборони два дрони DJI Mavic Classic і кілька ящиків печива. І такі дрони і печиво можна легко придбати в Україні. 

За інформацією наших джерел у правоохоронних органах, цей виїзд Владімірова був третім від початку повномасштабного вторгнення. І загалом герой був відсутній в країні близько трьох з половиною місяців".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: