На фронті з початку доби відбулося 65 бойових зіткнень з окупантами – Генштаб

П'ятниця, 7 червня 2024, 21:10
На фронті з початку доби відбулося 65 бойових зіткнень з окупантами – Генштаб
фото: Генштаб

Російські окупанти з початку 7 червня здійснили 65 атак на українські позиції по всій лінії фронту.

Джерело: Генштаб

Дослівно: "У другій половині дня російські загарбники продовжили тероризувати Харківщину авіаударами зі своєї території.

Реклама:

Зокрема, з району Мурома (РФ) російський агресор завдав удару чотирма КАБами по Білому Колодязю, три КАБи скинув на Липці та одну КАБ на Веселе. Тернове зазнало двох авіаційних ударів шістнадцятьма НАРами".

Деталі: На Куп’янському напрямку сили оборони відбили 7 атак противника. Одне боєзіткнення ще триває. Станом на цей час, за попередніми даними, втрати окупантів на цьому напрямку склали: 84 особи вбитими та пораненими, знищено два танки та дві бойові броньовані машини.

На Лиманському напрямку всі вісім штурмів противника успіху не мали. Українські воїни контролюють ситуацію.

РЕКЛАМА:

На Сіверському напрямку ворог спробував 2 атакувати сили оборони поблизу Білогорівки. Теж безуспішно.

На Краматорському напрямку від початку доби російські війська 7 разів намагалися потіснити підрозділи ЗСУ із займаних позицій поблизу Калинівки, Кліщіївки, Андріївки та Іванівського. Всі спроби успіху не мали.

На Покровському напрямку з 26 боїв ще тривають 12 зіткнень. Російські загарбники атакують поблизу населених пунктів Новоолександрівки, Євгенівки, Сокола та Яснобродівки.

На Курахівському напрямку кількість атак збільшилась до 9-ти. Наші захисники відбили 8 штурмових дій російських загарбників. Ще одне боєзіткнення триває. В районі Водяного ворог завдав авіаційного удару із Су-25 десятьма НАРами.

На Оріхівському напрямку агресор теж застосовує авіацію. Два Ка-52 завдали удару тридцятьма НАРАми по Кам’янському. Від початку доби українські воїни відбили 3 штурмові дії противника поблизу Роботиного. Триває бій неподалік Малої Токмачки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: