"Цифрова трансформація України" – купуйте квитки на першу конференцію Mezha.Media

Генштаб: Ворог почав активніше діяти на Оріхівському напрямку

Понеділок, 3 червня 2024, 20:14
Генштаб: Ворог почав активніше діяти на Оріхівському напрямку
Фото - Генштаб ЗСУ

У Генеральному штабі ЗСУ повідомили, що російські війська почали активніше діяти на Оріхівському напрямку, зокрема в районі Малої Токмачки. Вони атакували там протягом доби 7 разів.

Джерело: дані Генштабу станом на 19:00 3 червня

Деталі: Загальна кількість атак російських окупантів на позиції українських військ по всій протяжності фронту з початку доби складає вже 102.

Реклама:

На Харківському напрямку відбулося чотири бойових зіткнення. Тривають бої в районі Вовчанська. Російські загарбники завдають авіаційних ударів на півночі Харківщини із застосуванням керованих авіабомб. На даний час ворог завдав уже щонайменше 10 ударів КАБами з напрямків Бєлгорода і Шебекіно (РФ).

Дослівно: "На Куп’янському напрямку російські війська 15 разів намагалися прорвати наші оборонні рубежі. З них два бойових зіткнення ще тривають.

На Сіверському напрямку кількість штурмових дій росіян з початку доби зросла до 21. 10 з них ще тривають в районах Білогорівки та Верхньокам’янського.

ВІДЕО ДНЯ

На Покровському напрямку наразі триває 11 боїв. Загальна кількість зіткнень за сьогодні зросла до 35. Безповоротні втрати ворога на напрямку складають майже 290 осіб вбитими і пораненими, знищено чотири бойові броньовані машини, чотири артсистеми та шість одиниць автомобільної техніки. Пошкоджено дві ББМ, одну артсистему та 1 одиницю автотранспортної техніки. На напрямку ворог застосовує КАБи. Також авіабомбами бомбардується Костянстинівка та Михайлівка на Курахівському напрямку та Золота Нива на Времієвському".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: