Зеленський на Донеччині представив нового командувача Об’єднаних сил ЗСУ і закликав берегти людей

Середа, 26 червня 2024, 13:17
Зеленський на Донеччині представив нового командувача Об’єднаних сил ЗСУ і закликав берегти людей
Новопризначений командувач Об'єднаних сил ЗСУ Андрій Гнатов. Фото: ОП

Президент Володимир Зеленський, перебуваючи на Донеччині, провів нараду, на якій представив новопризначеного командувача Об'єднаних сил ЗСУ Андрія Гнатова.

Джерело: повідомлення Офісу президента України

Пряма мова Зеленського: "Розумію, що це одна з найвідповідальніших місій, напевно, одна з найскладніших посад в армії, особливо в час війни. Тому я хочу побажати вам ефективної роботи, успіхів і, авжеж, перемоги – як результат відповідних дій. Дуже хочеться, щоб ви пам’ятали, що найголовніше – це наші люди, і робили все, щоб зберегти максимум особового складу".

Реклама:

Деталі: Також під час наради президент заслухав доповіді головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, начальника Донецької обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна та начальника управління СБУ в Донецькій та Луганській областях Олександра Надточія.

Сирський доповів про ситуацію на лінії фронту в Донецькій області та на окремих напрямках на Харківщині, Луганщині, Запоріжжі й Херсонщині. Філашкін розповів про добудову ліній оборони.

"За його словами, третя лінія фортифікацій, яку зводять цивільні, готова на 90%. Він також зазначив, що обласна влада допомагає військовим у будівництві другої лінії оборонних споруд", - сказано у повідомленні.

ВІДЕО ДНЯ

Передісторія:

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: