Зеленський: Затверджені пакети допомоги потрібні нам повністю і без затримок

Субота, 22 червня 2024, 20:19
Зеленський: Затверджені пакети допомоги потрібні нам повністю і без затримок
Володимир Зеленський у зверненні 22 червня, фото ОП

Президент Володимир Зеленський наголосив, що затверджені партнерами, зокрема США, пакети допомоги потрібні Україні повністю й без затримок.

Джерело: вечірнє звернення президента

Пряма мова: "Сьогодні я заслухав доповідь головкома Сирського та міністра оборони України Умєрова щодо забезпечення наших сил, постачання від партнерів. Головком та міністр доповіли також про свої контакти з партнерами і наші очікування.

Реклама:

Ми вдячні за затверджені пакети, але вони нам потрібні повністю й на полі бою – без затримок. І щоб усе те, про що ми домовлялися з президентом Байденом, було реалізовано".

Деталі: Зеленський підкреслив, що "вдячний усім партнерам, вдячний Америці за сильне рішення, яке допомогло нам стабілізувати ситуацію в прикордонні Харківщини, – ми отримали змогу знищувати російські ракетні пускові установки поблизу кордону та скупчення російських окупантів".

Він наголосив, що такі рішення потрібно продовжувати.

ВІДЕО ДНЯ

"Значне зниження російського ракетного терору проти Харкова та області доводить, що це абсолютно реально – убезпечити наші міста й наші громади від російських бомб. Тому сучасні системи ППО для України – "Петріоти", і прискорення тренування наших пілотів для F-16, і, що особливо важливо, достатня далекобійність нашої зброї – це те, що справді необхідно", – сказав президент.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: