Під Боровою захисники зламали плани ворога і завдали втрат окупантам – Юсов

П'ятниця, 21 червня 2024, 17:40
Під Боровою захисники зламали плани ворога і завдали втрат окупантам – Юсов
deepstatemap 21 червня

У Харківській області захисники завдали окупантам значних втрат і змусили призупинили наступ, захисники зламали окупантам плани захоплення Борової. 

Джерело: представник Головного управління розвідки МОУ Андрій Юсов в ефірі телемарафону

Пряма мова: "Якщо говорити про Борову і напрямок, то наміри ворога там українські оборонці зламали, втрати в живій силі й техніці значні.

Реклама:

Так, він намагається підтягувати резерви, й потенційна загроза залишається, але наразі мова не йде про формування нових потужних угруповань для повторення ситуації. Але потенційно загроза залишається".

Деталі: За словами Юсова, на півночі Харківщини плани та наміри ворога були зламані, тому він змушений перекидати резерви, в тому числі, з інших напрямків, які є для окупантів дуже чутливими: "Це говорить про великі втрати і про те, що ситуація для них точно не йде за планом".

Він додав, що ситуація на північному кордоні країни залишається так само напруженою і небезпечною: "Ворог і далі буде пробувати розтягувати українські резерви і відволікати, в тому числі від ситуації на Сході".

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо:

  • Захисники 3-ї окремої штурмової бригади підтвердили, що ворог активізувався на Луганщині і намагаються захопити н.п. Чернещина – Першотравневе, з подальшим захопленням населеного пункту Борова. Проти підрозділів українських бійців – 3-тя і 144-та дивізії 20-ї армії РФ.
  • 18 червня аналітики каналу DeepState повідомили, що окупанти наростили до 10 000 чоловік особового складу та 450 одиниць військової техніки на ділянці від Райгородки до Нововодяного, що приблизно за 20 км від селища Борова Харківської області.
  • Збройні сили України звільнили селище Борова Ізюмського району Харківської області і частину громади на початку жовтня 2022 року. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: