Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

Російське Міноборони заявило, що в Криму і над РФ нібито знищили 120 українських дронів

П'ятниця, 21 червня 2024, 08:09
Російське Міноборони заявило, що в Криму і над РФ нібито знищили 120 українських дронів
Наслідки дронової атаки по нафтобазі у Тамбовській області РФ 20 червня. Фото з Telegram-каналу Astra

Міноборони Росії стверджує, що за ніч над тимчасово окупованим Кримом і двома регіонами РФ нібито було перехоплено і знищено 114 українських дронів, а в Чорному морі знищено 6 безекіпажних катерів.

Джерело: Міноборони РФ у Telegram

Дослівно міністерство: "Черговими засобами ППО перехоплено і знищено 70 БПЛА над територією Республіки Крим і над акваторією Чорного моря, 43 БПЛА над територією Краснодарського краю і 1 БПЛА над територією Волгоградської області. У північно-західній частині Чорного моря силами морської авіації ЧФ РФ знищено 6 безекіпажних катерів ВМС України".

Реклама:

Деталі: Про не збиті дрони і будь-які наслідки атаки Міноборони РФ нічого не повідомляє.   

Що було раніше: У ніч на п'ятницю російські пабліки повідомили про масовану атаку дронів у Краснодарському краї Росії. В районі аеродрому у Єйську, з якого окупанти активно бомблять Україну, видно пожежу.

Так званий губернатор Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що вранці 21 червня місто атакують українські дрони.

ВІДЕО ДНЯ

Передісторія:

  • 20 червня російські Telegram-канали повідомили, що безпілотники атакували Афіпський НПЗ у Краснодарському краї, а також нафтобазу в Адигеї. Пізніше губернатор Адигеї підтвердив цю інформацію.
  • Трохи згодом губернатор Тамбовської області РФ Максим Єгоров повідомив про атаку дронів у двох округах і про те, що на одній нафтобазі виникла пожежа. Російські Telegram-канали публікували фото і відео загорянь.  
  • При цьому російське пропагандистське видання РИА Новости повідомило, що засоби російської ППО за ніч нібито перехопили і знищили 15 українських безпілотників над Адигеєю, Кубанню, Брянською, Ростовською, Бєлгородською та Орловською областями.
  • Згодом співрозмовник "Укранської правди" в СБУ повідомив, що в ніч на 20 червня саме безпілотники СБУ вразили склад паливно-мастильних матеріалів АТ "Тамбовнафтопродукт" та нафтобазу ТОВ "ЛУКОЙЛ-Югнафтопродукт" в Енемську республіки Адигея РФ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: