"Голову відрізати і на палю настромити": УП отримала запис перехоплення наказу командира РФ

Четвер, 20 червня 2024, 20:13
Голову відрізати і на палю настромити: УП отримала запис перехоплення наказу командира РФ
фото ОГП

"Українська правда" отримала в розпорядження аудіозапис перехоплення розмови російського командира, який віддає підлеглим наказ обезголовити військовослужбовця Збройних сил України на Донеччині.

Джерело: співрозмовник УП у розвідувальному підрозділі однієї з бригад, яка тримає оборону на вказаному напрямку

Деталі: Події мали місце 17 червня 2024 року біля Старомайорського Волноваського району Донецької області.

Реклама:

Представники одного з підрозділів окупаційних військ РФ віддали наказ підлеглим не захоплювати в полон військовослужбовців Збройних сил України та обезголовлювати їх.

На аудіо чути, як російський військовий, використовуючи нецензурну лексику, вимагає від підлеглих відрізати українському військовому голову і насадити на палю для залякування інших українських бійців.

Пряма мова окупанта: "Автомати американські, на..й. Усе забрати, документи, гроші, на..й. Золото, діаманти, зуби виколупати, голову відрізати і мені принести".

ВІДЕО ДНЯ

Увага, чутливий контент!

Передісторія: 

  • В Офісі генерального прокурора повідомили, що на Донеччині окупанти обезголовили військовослужбовця Збройних сил України, українські прокурори розпочали розслідування.
  • Під час проведення аеророзвідки на одній з бойових позицій в Донецькій області українські військові виявили пошкоджений броньований автомобіль Сил оборони України. На ньому знаходилася відрізана голова українського захисника.
  • 19 червня генеральний прокурор Андрій Костін повідомив, що було встановлено особу військового, якого обезголовили окупанти на Донеччині, також ідентифіковані російські командири, відповідальні за військовий злочин.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: