Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

Речник ОСУВ "Хортиця" про загрозу наступу росіян на Борову: панікувати не потрібно

Середа, 19 червня 2024, 14:50
Речник ОСУВ Хортиця про загрозу наступу росіян на Борову: панікувати не потрібно
НАЗАР ВОЛОШИН. ФОТО З FACEBOOK

Речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Назар Волошин, коментуючи заяву Третьої окремої штурмової бригади про те, що росіяни намагаються захопити селище Борова в Ізюмському районі Харківської області, заявив, що Сили оборони готові до будь-якого розвитку подій.

Джерело: речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин у телемарафоні

Пряма мова: "Наразі не потрібно панікувати й підіймати в суспільстві на-гора інформацію, що "ворог наступає". Керівництву і ЗСУ, і вищому політичному керівництву відома ця інформація, вживаються відповідні заходи, про ворога все відомо… Від нашого угруповання – Сили оборони готові до будь-якого розвитку подій, наші захисники дадуть адекватну відсіч і на тому напрямку".

Реклама:

Деталі: Волошин запевнив, що "про ворога все відомо", і, ймовірно, інформацію про це також озвучать у Головному управлінні розвідки, підрозділи якого стоять на цьому напрямку.

Що передувало:

Захисники 3-ї окремої штурмової бригади підтвердили, що ворог активізувався на Луганщині та намагаються захопити н.п. Чернещина – Першотравневе, з подальшим захопленням населеного пункту Борова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: