Отримай персональний Сертифікат Клубу УП від

У Празі затримали підозрюваного у вбивстві 9-річної українки

П'ятниця, 14 червня 2024, 17:54
У Празі затримали підозрюваного у вбивстві 9-річної українки
Фото ілюстративне

У Празі 14 червня затримали 36-річного чоловіка, якого вважають одним із підозрюваних у вбивстві 9-річної українки Валерії в Німеччині.

Джерело: "Європейська правда" з посиланням на прокуратуру німецького міста Хемніц

Деталі: Чоловіка, громадянина Молдови, арештували в одному з празьких ресторанів близько 10:15 за місцевим часом за ордером прокуратури Хемніца.

Реклама:

"Найближчим часом він буде переданий до Німеччини для участі у кримінальному провадженні за звинуваченням у вбивстві з необережності", – додали правоохоронці, наголосивши, що більше подробиць навести не можуть.

ЗМІ раніше писали, що німецькі слідчі досліджують версії щодо можливої причетності до вбивства двох знайомих матері дівчинки

Нагадаємо, Валерію розшукували з 3 червня, коли вона вирушила до школи і зникла. У середу 12 червня поліція підтвердила загибель дівчинки після експертизи тіла, знайденого у лісі неподалік її дому. Справу розслідують як вбивство.

РЕКЛАМА:

Правоохоронці почали розслідування також проти школи, через те, що там не почали бити на сполох, коли дівчинка не з'явилась на уроки.

Валерія жила у Німеччині з мамою з 2022 року, її батько – у Силах оборони України. Матір і батько минулого року розлучилися. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: