Адвокату Носову, якого підозрюють у спробі підкупу прокурорів, у 10 разів зменшили заставу

Четвер, 13 червня 2024, 18:59
Адвокату Носову, якого підозрюють у спробі підкупу прокурорів, у 10 разів зменшили заставу
ОЛЕКСІЙ НОСОВ. ФОТО З FACEBOOK

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду 13 червня зменшила розмір застави столичному адвокату Олексію Носову з 12 мільйонів гривень до 1 211 200 грн.

Джерело: Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду, адвокатське об’єднання АО AZONES

Дослівно AZONES: "Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду частково задовольнила апеляційні скарги захисників на Ухвалу ВАКС щодо застосування до адвоката Олексія Носова застави у 12 млн грн.

Реклама:

Нагадаємо, його підозрюють у пропозиції надання неправомірної вигоди. Апеляційна інстанція змінила рішення суду першої інстанції та зменшила суму застави вдесятеро – до 1 211 200 грн".

Деталі: Як повідомляють в судовій інстанції, ухвала набрала законної сили з моменту проголошення та оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Що передувало:

ВІДЕО ДНЯ
  • 4 червня САП заявила, що столичного адвоката юридичної компанії "Міллер" Олексія Носова викрили на спробі підкупу прокурорів та детективів НАБУ.
  • За даними САП, адвокат нібито пропонував ці кошти за прийняття рішення про передачу кримінального провадження стосовно його підзахисного у справі щодо заволодіння електричною енергією ПрАТ "НЕК "Укренерго" та легалізації отриманих від її продажу коштів на суму 716 млн грн до іншого органу досудового розслідування.
  • Юридична компанія "Міллер" повідомила, що розриває будь-які відносини з Олексієм Носовим.
  • 6 червня Носову обрали запобіжний захід у вигляді 12 мільйонів гривень застави.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: